Scrabble Woord

Scrabble hulp voor als je het even niet meer ziet

Scrabble woordenboek

Wat zijn de regels uit het Scrabble woordenboek? Waarom worden mijn woorden niet goedgekeurd? Een antwoord op al deze vragen en meer vind je op deze pagina. Mocht je na het lezen van de regels van het Woordenboek nog steeds vragen hebben, kun je contact met ons opnemen!

Het Scrabble woordenboek

Het spel Scrabble bestaat al sinds 1948 en is altijd al populair geweest onder de Nederlanders. Sinds 2011 kwam er een online variant genaamd Wordfeud voor telefoons op de markt waardoor het spel van Scrabble een enorme sprong maakte. Maar wat zijn nu precies de regels van Scrabble en hoe zit het met alle vragen rondom het maken van woorden die worden goedgekeurd voor Scrabble. We nemen het scrabble woordenboek onder de loep en leggen je alle regels uit.

Waar komt het scrabble woordenboek vandaan?

Dat er een woordenboek nodig is voor het spel Scrabble is duidelijk. Het spel wordt in 29 talen gemaakt en er zijn dan ook 29 verschillende woordenboeken. Zelfs het aantal letters en blanco letters verschilt per taal. Het Nederlandse scrabble woordenboek is gebaseerd op de Dikke van Dale (Nederlands en vlaanderen). Tevens zijn er officiƫle woordenlijsten verkrijgbaar in boekvorm en online.

scrabble bord

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners hiervoor.
Meer informatie
Accepteren